​​

(0184) - 651262
info@harrewijnbv.nl

Elk jaar overlijden er in Nederland zo'n 11 mensen door koolmonoxidevergiftiging.

Waardoor ontstaat koolmonoxidevergiftiging?

Nog elk jaar overlijden er in Nederland zo'n 11 mensen door koolmonoxidevergiftiging. Per jaar worden gemiddeld 150 mensen in een ziekenhuis opgenomen na vergiftiging door koolmonoxide, waarvan men ook weet dat het een koolmonoxidevergiftiging betreft. De oorzaak is meestal een slecht onderhouden gastoestel én te weinig ventilatie. Koolmonoxide is een zeer giftig gas dat ontstaat bij onvolledige verbranding van bijvoorbeeld gas of hout.

Harrewijn bv Warmtetechniek de totaalinstallateur voor:

Consumenten, woningbouw en utiliteit. Ons vakkundig, goed opgeleid en klantgericht team streeft naar de beste kwaliteit en service voor onze klanten. Ontwikkelingen in het installatievak gaan snel, wij volgen de ontwikkelingen in de markt op de voet. Zo zijn we gespecialiseerd in het toepassen van oplossingen in duurzame energie.

Ons specialisme

U kunt bij ons onder andere terecht voor verwarmingsinstallaties, luchtverwarming, sanitaire installaties, gasinstallaties, mechanische ventilatie, waterleidinginstallaties en duurzame oplossingen zoals warmtepompinstallaties, houtverwarmingsinstallaties, pelletketels, zonneboilers, zonnepanelen, regenwatersystemen en andere energiebesparende systemen.

Voor uitgebreide informatie over energiebesparende maatregelen verwijzen wij u naar onze hier speciaal voor ontwikkelde website:

www.debionenergie.nl

Wij zijn gevestigd in Giessenburg, Zuid-Holland. Ons werkgebied strekt zich uit over geheel midden en zuid Nederland. Mede door onze rijke historie en klantgerichtheid staan wij in de wijde omtrek bekend om onze kwaliteit en vakmanschap.

Ook bieden wij de mogelijkheid voor het samenstellen van doe-het-zelf pakketten.